Vad kostar det att se ut som en kändis?


I Hollywood  är alla rika och vackra, eller hur? Men att bli vacker kostar pengar, så man måste se till att vara riktigt rik för att kunna vara riktigt vacker. Innan du blir avundsjuk på hur snygg Jennifer Aniston är, speciellt vid sin ålder, och Megan Fox, tänk på att det kost dem en hel del varje månad för att se ut som de gör. 

Laserbehandlingar

Dessa behandlingar tar bort ojämnheter i huden, samt så kan man också ta bort hår med dessa maskiner. Det är en kostsam regim som kostar några tusen i månaden, låt säga runt 3000 kronor.

Privata tränare

Deras kroppar är sällan helt naturliga, de jobbar flera timmar i veckan på att behålla sin ungdomlig fysik och spänst. De flesta har personliga tränare som besöker dem direkt i deras hem. Dessa tränar kostar vanligtvis 1000 kronor i timmen på ett vanligt gym: men det här är tränare som bara har kändisar som kunder. Deras tid kostar nog mer runt 3-5000 kronor för varje träningstillfälle.

Hår

De klipper och stylar håret nästan varje vecka för att det ska se fräscht ut. Ett vanlig besök hos frisören med klippning, färgning och styling, brukar gå på 1500-2000 kronor. Men det här ju Hollywood! Här spendera man pengar på det bästa löshåret, och frisörer som är villig att flyga tvärs över landet för att fixa deras frilla innan en intervju. Här pratar vi närmare 6-10 000 kronor per tillfälle.

Kost

Det är inte alla Hollywoodkändisar som är bra på att äta, men de som äter har oftast egna kockar eller får speciellt utformad mat levererad direkt till dörren. Maten är hälsosam, skonsam mot kroppen och ska hålla deras vikt i schack. Dessa måltider kosta upp mot 25 000 kronor i månaden.

Så, om du har tiden att lägga ner på en sådan här regim varje månad så saknar du bara runt 43 000 kronor (och detta är ändå en låg siffra, det sägs att Jennifer Aniston lägger runt 69 000 kronor i månaden på att se vacker ut.