Ta hand om din hy med hemmabehandlingar


En bra hudvårdsrutin och regelbundna ansiktsbehandlingar är ett måste för att ha en fin hy. Att gå på ansiktsbehandlingar på salong är lyxigt, men tyvärr är det dyrt vilket gör att det för många aldrig blir av. Däremot kan du enkelt göra egna ansiktsbehandlingar hemma tack vare bra produkter. Här kan du läsa mer om fördelarna med att regelbundet ge huden en dunderkur samt hur du enkelt kan göra det hemma.

Köp bra produkter

Bra skönhetsprodukter med aktiva ingredienser är ett måste om du vill ge huden en rejäl kur. Idag finns det många bra produkter som tidigare var avsedda endast för professionellt bruk. SkinCeuticals är ett sådant märke och deras produkterna används idag av dermatologer och hudterapeuter såväl som för hemmabruk. Du kan handla detta på nätet hos Dermashoppen.se. Där hittar du även andra effektiva produkter från exempelvis Dermaceutic, Dermalogica och Exuviance.

Välj produkter efter din hudtyp

Det är mycket viktigt att du väljer hudvårdsprodukter som är särskilt anpassade för din hudtyp när du ska göra en ansiktsbehandling hemma. En ansiktsbehandling är ett sätt att behandla hudproblem som är specifika för dig eller för att ge huden en hälsosam kur för extra lyster. Oavsett vad du vill uppnå med din hemmabehandling är det alltid viktigt att du väljer produkter lämpade för ändamålet och för din hudtyp.