Stoppa åldrandet


Portrait of young beautiful couple in love

De stora filmstjärnorna får givetvis mycket hjälp med sin make-up, sitt hår och att hålla sig i trim genom att äta rätt och motionera, men även genom att göra små lyftande ingrepp som knapps märks men föryngrar utseendet. 

Evigt ung

Det är inte ett lätt jobb att vara skådespelerska eller skådespelare och särskilt inte i Hollywood där konkurrensen är stenhård. Det gäller att alltid se ung och fräsch ut, man bör inte åldras alltför fort eller för mycket och gärna ha ett härligt fylligt håsvall som kombination till den vackra make-upen.

Plastikoperationer

Även om många av  Hollywoods skådespelare tänker på kost, vikt och använder massor av återfuktande, vårdande produkter så är det inte lätt att hålla sitt utseende ungt genom hela livet. Det kan krävas några smärre ingrepp för att strama upp huden och därmed förlänga karriären. Många har gjort olika former av plastikoperationer för att underhålla sitt utseende. Allt ifrån olika lyft av ögon, panna och ansiktet till att behandla sina rynkor med olika former av fillers.

Ansiktsbehandling och make-up

Att regelbundet gå på olika ansiktsbehandlingar med rengöring och peeling och sedan bli sminkad av en riktig make-up artist är också som att genomgå en slags förvandling. Vill man testa olika tekniker hemma själv så kan man få bra tips genom att söka på bland annat contouring som är en av de senare trenderna inom skönhet. Konceptet bygger på att man skapar skuggor och illusioner för att förminska eller förstora olika partier i ansiktet.