Se ut som en filmstjärna


brad-pitt-and-angelina-jolie-at-tiff-2011

Vad har filmstjärnorna som gör att de ser så snygga, glada och lyckliga ut? Fler miljoner är naturligtvis en av anledningarna. Ett annat tips är retuscherade promotionsbilder, affischer och reklam.

Men stjärnorna vet också hur mycket deras utseende betyder, så de gör  en hel del saker för att hålla sig i trim och förbättra sitt utseende.

Fysiska förändirngar

Det är ingen större hemlighet att många i filmbranschen har korrigerat näsa, läppar och andra delar av kroppen. Ofta detaljer som inte är något vi skulle lägga märke till hos en person vi möter på gatan, men med ibland extrema närbilder och mer eller mindre avklädda scener är det viktigt för en filmskådespelare att se bra ut i alla sammanhang. Om ditt nästa arbete är beroende av ditt utseende är det naturligt att göra det du kan för att vara konkurrenskraftig.

Även vi människor inom andra yrken har insett vilken betydelse det kan ha att få rätta till en kroppsdel, både för vårt eget välbefinnande, men också för att vi vid första intrycket ofta bedöms efter vårt utseende. I Sverige finns flera kliniker som har specialiserat sig på estetisk plastikkirurgi, exempelvis Citadellklininken. De gör inte bara ingreppet utan tar hand om dig både före och efter operationen.

Motion

Ja, det här visste du redan, men motion är ofta avgörande för att både filmkändisar, politiker och företagsledare ska orka med sin hektiska dag. Du mår fysiskt bättre av motion och dessutom psykiskt bättre av en så enkel sak som att du känner dig friskare och mer vältränad.

Hälsosam mat

Många av de största stjärnorna idag ser du ofta som frekventa gäster på olika gym och på dagliga träningsrundor i löparskor. Framförallt ät det många som är noga med att äta en hälsosam och näringsrik kost, även om de naturligtvis syndar som oss andra vid premiärer och galor.

När det handlar om att åta hälsosamt så är det till en början mycket sunt förnuft. Se till att äta mycket frukt och grönt. På så sätt får du i dig mycket nyttigt i form av till exempel fibrer, vitaminer och antioxidanter. Detta är bra för både viktminskning och den allmänna hälsan.

Minska även intaget av ohälsosamma fetter då det har visat sig vara mycket onyttigt. Byt ut vitt bröd, pasta och liknande till motsvarande fullkornsprodukter för att få i dig tillräckligt med fibrer och långsamma kolhydrater.

För mer tips om hur du kan äta hälsosamt kan du läsa denna artikeln från iFORM.