Populära kändistrender


Att kändisar är först med att haka på – och själva skapa – trender är inget nytt. Här tar vi en titt på två av de senaste trenderna.

Fashion

Sen ett tag tillbaka har man kunnat skymta skimrande dekorationer på många kändisars armar och halsar. Det är varken smycken eller tatueringar vi pratar om. Utan en tilltalande blandning av båda.

Smyckestatueringen har blivit till en stor trend bland kändisar som Beyoncé och Katie Holmes. För den som har tröttnat på smycken och inte heller är sugen på en riktig tatuering är det här den perfekta kompromissen. Låtsastatueringen finns i guld- och silvermotiv som ger din hud vacker lyster, och förekommer i olika storlekar och mönster. Den passar lika bra att ha till solsemestern som till festen. Tatueringen appliceras med hjälp av vatten, kan hålla upp till sex dagar och tas enklast bort med babyolja.

Designern Lulu deKwiatkowski och hennes märke Lulu DK ligger i framkant när det kommer till dessa smyckestatueringar, som nu även finns att köpa i Sverige. Inspiration kommer främst från platser som Lulu själv bott i som New York, Paris och Bahamas. Låt fantasin flöda och skapa din egen personliga prägel med hjälp av tatueringarna.

Barbourjackan är en annan trend som ofta synts på kändisar som Karolina Kurkova. Egentligen är det här en tidlös jacka som burits i flera generationer och kan därmed anses vara något av en investering. Hos Sportochfritid finns det ett brett utbud av inte bara Barbourjackor, utan även andra klädesplagg från märket Barbour International.

Företagets rötter sträcker sig ända till slutet av 1800-talet. John Barbour öppnade då sin butik i kuststaden South Shields (där företaget än idag är baserat). Det dröjde inte länge innan butiken hittade lojala kunder bland traktens sjömän som var i behov av vattentäta kläder för olika väderförhållanden. Idag har Barbourjackorna uppnått samma status som andra ikoniska plagg som Burberrys trenchcoat. Oljerocken är nog som snyggast när den är lite använd.