Personlig tränare för kändisar


Man kan förstå kändisar då det väljer helt andra personliga tränare än vad vi gör. Magnus Lygdbäck är en av dessa som fått förmånen att träna olika kändisar. Den senaste i raden var Alicia Vikander som var tvungen att träna extremt mycket för sin roll i Tomb Rider som Lara Croft.

Vanliga dödliga kanske går på gymmet ett par gånger i veckan medans Hollywoodskådisar måste träna upp sin kropp inför en speciell roll. Då går det inte med ett par gånger i vecka utan det blir en heltids sysselsättning att forma om kroppen till något den inte tidigare var. Dock så vill kanske vi gärna se ut som Lara Croft i Tomb Rider och då får vi lägga ner betydligt mer tid och energi än träning några gånger i veckan.

Skulle vi följa en kändis träningsprogram så kanske vi skulle ge upp efter ett tag. Se till att hitta din personliga tränare för det är just vad en PT är, personlig. Hitta den träningsform som passar bäst för dig och du kanske ska strunta i hur Alicia Vikander tränade inför en stor filmroll utan hellre fokusera på att träna för ett långt och hälsosamt liv. Om du inte ska söka någon filmroll i Hollywood vill säga.