Klä ut dig till kändis


De flesta har någon gång under barndomen lekt maskerad och klädde ut sig till som till exempel prinsessa men detta är något som de flesta växer ifrån. Som vuxen får man mindre tid, skaffar sig ett arbete och kanske familj. Allt behöver inte vara allvarligt bara för att man blivit vuxen.

5729311--

Bjud dina vänner på maskerad

Ett sätt att få en chans att klä ut sig är att bjuda sina vänner på en maskerad med temat kändisar. Det blir lättare att välja mask om du har ett tydligt tema. Planera maskeraden i god tid och skicka ut inbjudningar för att dina vänner ska hinna köpa sig en kändismask. Du kan också tipsa dina vänner att de går att köpa på PartyKungen. Det finns masker som är gjorda av latex och vill du inte bli igenkänd är det att bra val. Några exempel är Michael Jackson, Arnold Schwarzenegger och känner du för att vara maskeradens diktator kan du komma som Muammar Gaddafi. Bill Clinton är också ett populärt val och masken kan med fördel kompletteras med en cigarr.

Halloween

Halloween har blivit populärt de senaste åren och det är ett perfekt tillfälle att bjuda in till maskerad. Om du vill klä ut dig till omänskliga kändisar finns det otäckare alternativ att välja på. Vill du skrämma slag på dina vänner kan du klä ut dig till clownen från filmen Det. Det finns många andra karaktärer att välja bland och några är Hannibal Lecter (munmask) och Chucky från onda dockan. Det finns andra tillbehör du kan behöva, till exempel kan du köpa färgade linser för att göra din karaktär ännu otäckare. För att komplettera din utklädnad finns det även kostymer att köpa.

Barnkalas

Vi får självklart inte glömma barnen. Det finns även många masker och tillbehör för dem. Som förälder kan det vara svårt att planera ett bra födelsedagskalas och då är en maskerad ofta något som är uppskattat. Barn älskar att klä ut sig och med ett tema blir det lättare för föräldrarna att välja rätt utklädnad.