Klä dig som en kändis


Vi ser dem varje dag på nätet, på teven, i tidningar och hör dem på radion. Kändisar påverkar oss mycket mer än vi tror och en sak vi fastnar för är deras kläder. Personer med en snygg stil fastnar på fler bilder och vi får se dem oftare. Och till slut vill vi också ha de där byxorna eller den där kjolen. Här kommer grunderna i att klä dig som en kändis:

Rätt märken

Du behöver inte rikta in dig på Chanel eller Prada för att klä dig som en kändis, även om det är de här märkena som de köper. Att fylla hela garderober med skor värd tiotusentals kronor är inte att rekommendera för någon i medelklassen. Istället gäller det att hitta snygga märken som säljer kläder med bra kvalité och som följer trenderna. Exempelvis kan vi tipsa om märket Studio Total som har alla de här egenskaperna. Det finns liknande märken för damkläder också, det gäller bara att se bort från de stora modekedjorna som finns överallt och hitta märkena som håller lite högre standard.

Lite research

Klipp ut bilder på dina favoritkändisar när de har på sig outfits som du vill ha. Syna kläderna och börja sedan leta på internet efter liknande. Du kommer kanske aldrig att hitta exakt samma plagg men kändisar bär trendiga kläder och trendiga kläder får kopior i alla möjliga butiker. Deras prickiga skjorta kanske går att hitta i annan färg eller i ett annat material på en butik i stan?

I grunden har många kändisar stylister som hjälper dem att hitta sin stil. Kanske du kan dra nytta av det också? Boka in ett möte med en stylist och berätta vad du gillar för kläder, ta gärna med dig några inspirationsbilder att visa. Stylisten kan sedan berätta hur du kan hitta din personliga stil och vad som passar dig bäst!