Klä dig som en Hollywooddiva


Många drömmer om att se ut som kändisarna gör på Oscarsgalan. Det pratas om deras kläder i flera veckor både innan och efter galan. För att se ut som en Hollywooddiva finns det en del tips att ta till.

Vägen till Hollywood

hollywood stilFör att du ska kunna klä dig som en Hollywooddiva behöver du tänka på några saker och kanske lyssna på några experter. Någon som vet vad hon pratar om är superstylisten Rachel Zoe. Hon hjälper Hollywoods stjärnor att skina på röda mattan. Nu har hon bestämt sig för att ge tips om vad du bör tänka på för att se ut som stjärna. Det första du ska göra är att hitta dina styrkor för att göra bra klädval och det kan till exempel vara att framhäva dina axlar. Om du inte vet vilka dina styrkor är ska du välja kläder du tycker om och som du känner dig bekväm i.

Prova olika plagg som exempelvis har slitsar, skärningar, siluetter och längder för att hitta din styrka. Du kan läsa mer på Expressens hemsida för att få fler tips. Om du tillhör dem som tycker om metallicmaterial bör du bland annat tänka på hur ljuset reflekteras om du har en lite kurvigare figur. För att få en glamorös look är det viktigt att du alltid väljer kläder av hög kvalitet vilket det är värt att lägga lite extra på.

Diva på stranden

Även kändisar behöver semester ibland för att vila ut och vill du klä dig som en stranddiva hittar du allt du behöver på Phax Swimwear. Stjärnorna i Hollywood måste alltid tänka på hur de ser ut eftersom det finns paparazzis överallt och Phax swimwear har verkligen vad som behövs. Deras slogan lyder att om man använder Phax swimwear kan du inte klandra paparazzis för att de förföljer dig.

Svenska kändisar som har synts i deras strandkläder är bland annat Marie Serneholt, Elin Lanto och fitnessbloggaren Alexandra Bring. Välj de snygga strandkläderna för att stråla på stranden och verkligen få känna dig som en stjärna.