Kändisars träning


Kändisar – de tycks alltid hålla en snygg stil, ha en vältränad kropp och leva den perfekta livsstilen. Men hur gör de egentligen? Och vad kan vi lära oss av kändisars träningsscheman?

715618-athletic-woman-exercising

Veckorevyn har skrivit en artikel om kändisarna och deras träning. I den kan du läsa om True Blood-skådisen Jessica Clark, sångerskan Taylor Swift och Twilight-skådisen Charlie Bewley. De vittnar om hur träningen har påverkat deras liv. Hur träningen har hjälpt dem att bli starkare fysiskt och psykiskt, och hur de idag känner ett större välmående än innan de började tränade.

Läs, ta till dig, och få motivation

Twilight-skådisen Charlie Bewley var en gång överviktig och deprimerad. Att springa ett maraton fanns inte i hans tankar, och att bli vältränad verkade vara långt borta. Men han bestämde sig för att börja löpträna Och i efterhand menade han att löpningen förändrade hans liv. Idag har han redan sprungit ett maratonlopp och fler sådana lär det garanterat bli.

Var ska du börja?

Blir du inspirerad att börja träna träna finns det flera redskap du kan använda dig av. Det är en god idé att börja träna hemma – då har du egentligen aldrig någon ursäkt till att inte träna. Ett par löparskor är en billig investering men du vill också träna dina muskler. För detta behöver du ingen komplett maskinpark utan det räcker gott med hantlar och en bänk. Sådana kan du hitta på bland annat Gymkompaniet. Det kan tyckas dyrt till en början men kostnaden för ett hemmagym blir i längden lägre än den för ett gymmedlemskap.

Den träningen som blir av är den bästa

Det är en klyscha, visst. Men det är faktiskt så att den träning som blir av är den bästa. Oavsett om du väljer att göra ett par situps hemma, några upphopp eller några armhävningar så kommer du snart att få en starkare kropp. Låt dig inspireras av kändisarna i veckorevyns artikel så kommer du snart att vara ute och springa.