Kändisar och deras löshår


Att ständigt visa upp ett välvårdat och glänsande hårsvall är en nödvändighet om man syns på röda mattan. Däremot sliter många av behandlingarna som styling, blekning och färgning väldigt mycket på håret. Därför uppskattar kändisar löshår så mycket – de får Hollywoodsvallet utan att förstöra sitt eget hår.

Paris Hilton

Posh24 skriver om kändisar som älskar löshår. En av dem är Kim Kardashian, som ständigt visar upp ett felfritt svall både i skvallerpressen och på det egna Instagram-kontot. Vi önskar alla att våra selfies såg ut på det sättet. Kims hår ser blankt, friskt och välvårdat ut. Även hennes systrar Kim och Kourtney Kardashian tycker om att använda sig av löshår. Paris Hilton hör också till de frälsta då hennes eget hår är ganska tunt.

Stylar du ditt hår dagligen och är medveten om att det sliter mycket på håret kan du också prova på att använda dig av löshår. Då har du även möjlighet att välja längden på håret samt vilken färg du känner för just vid ett speciellt tillfälle. Hos Pozehair kan du hitta ett stort sortiment av äkta löshår till bra priser och med hög kvalitet. Äkta löshår är att föredra då det av förklarliga skäl ser mest naturligt ut. Det kräver dock lite omtanke för att fortsätta se bra ut. När du tvättar håret så använd ljummet vatten och låt det helst självtorka. Om du ska föna, använd låg värme. Tänk på att regelbundet använda vårdande inpackning samt att dagligen borsta igenom håret noga.

När du använder dig av äkta löshår kan du styla det precis som ditt eget naturliga hår. Du kan skapa olika stilar, föna, locka det och forma volym. Endast fantasin sätter stopp för vilka kreationer du kan skapa med ditt hår. Titta på bilderna av stjärnorna och låt dig inspireras – du kan enkelt få samma snygga hår!