Kända ansikten


Kändisar och celebriteter är något som alltid har fascinerat och idag kanske mer än någonsin då många kända ansikten försöker komma närmare sina fans genom att använda sig av till exempel sociala medier som Instagram.

Idag finns det också fler kända ansikten än tidigare, mycket tack vare Internet, men även TV och andra medier.

Kända ansikten finns som bekant också på en rad olika områden. Inom exempelvis sportens värld finns det en rad kända ansikten som till exempel Charlotte Kalla, Henrik Lundqvist och så givetvis Zlatan, som utan konkurrens är den mest kända idrottaren i Sverige idag.

I filmen och musikvärlden hittar vi ännu fler kända ansikten som till exempel Avicii, Robyn, Icona Pop samt en hel uppsjö med utländska artister och filmstjärnor.

I dagens media finns också möjligheten att bli känd för andra saker. Det finns några namn som blivit populära tack vare att de har roliga eller bra YouTube-kanaler. PewDiePie är en svensk YouTube-uppladdare som blivit världskänd tack vare hans humoristiska klipp då han filmar och kommenterar när han spelar olika spel.

Fortfarande är dock TV den plats från vilken de flesta känner igen olika ansikten. Att vara känd från TV är något som aldrig blir omodernt.