Följ trenden och klä dig rätt


well-dressed

Ibland är det inte lätt att veta hur vi ska klä oss nu för tiden. Ett större utbud kan kännas som om det bara gör livet svårare för oss. Hur ska vi då veta vad som är inne för tillfället? Jo, studera de som inte bara har koll på, utan också skapar trenderna. Då är du garanterat alltid först ute, bärandes de allra hippaste kläderna, medan resten går runt med gårdagens plagg.

Vilket tillfälle det än må vara så blir kändisar uppmärksammade för de kläder de bär. Bakom det välkända ansiktet finns det vanligtvis professionella personer inom modevärlden som bestämmer vad som passar och inte passar. Det roliga är att du numera också kan köpa nästan allt som favoritkändisen bär. Internet är ett fantastiskt verktyg som låter oss shoppinggalningar hitta allt vi ser i tidningar och på bloggar. Dessutom är det billigare än någonsin förut. Nya vägar till lägre priser uppstår varje dag och den stora konkurrensen tvingar fram attraktiva erbjudanden från klädföretagen. Håll alltid utkik efter kampanjer, rabattkoder m.m. Bonusprogram är inte heller ovanliga hos de stora nätbutikerna.

Vilka kändisar bör man då följa och klä sig efter? Självklart är detta ett individuellt val och måste grundas i din smak. Studera de som du ser upp till och som du stolt kan säga att du har som förebild. Men det kan också vara bra att påminna sig själv om att kläderna inte kopplar samman dig med den kändis som också bär dem. Du behöver med andra ord inte dyrka personen i fråga bara för att kunna inspireras av dennes stil. Det finns många heta källor där du kan hitta inspiration och se vad för typ av kläder som världens kändisar väljer för säsongen.