Filmstjärnor inspirerar


Sfären runt film har alltid omsvävats av glitter och glamour. När nya storfilmer presenteras samlas alla digniteter från när och fjärran för att visa upp sig.

Inte minst för att exponera sina smycken och kläder. Det senaste i mode kan beskådas av hela världen. Ibland kan man undra om Hollywood styr den berömda catwalken eller om det är tvärtom? Hur som helst blir bland annat stjärnornas smycken stilbildande vare sig det är tanken eller inte.

41059-pearl-necklace

Nya trender

Ett gott exempel är Rihanna som utmärker sig med Mi Moneda hängsmycken och medaljonger. Dessa underbara smycken har därmed blivit synnerligen populära, du kan titta in på kollektionen hos Mila Silver för att hitta dina egna Mi Moneda-smycken på nätet.

Men kändisar och skådespelare nöjer sig inte längre endast med att marknadsföra kända märken, nu ger de sig även in i själva designen av smycken. Man kan till exempel läsa på Chic om att Brad Pitt och Angelina Jolie och flera andra kändisar designar sina egna smycken. Att kändisar ägnar sig åt business är inget nytt, med tanke på den uppmärksamhet som de har riktad mot sig blir det svårt att inte lyckas.

Inspiration återfinns överallt och nu finns det många som ägnar sig åt smyckestillverkning, kanske inspirerade av kändisar som Kourtney Kardashian. Hon nöjer sig inte bara med klädmode, utan nu ska även smyckesbranschen få en ny designer. Systrarna Kardashian verkar förtjusta i en stil som mixar det gotiska med det romantiska – kanske blir det en av de kommande trenderna under nästa år?