Få dina kickar som kändisarna


Kändisar idag verkar alltid leta efter nya kickar, både genom extremsport och mer tveksamma aktiviteter som droger och intensivt festande. Av de mer hälsosamma adrenalintrenderna, kan nämnas fallskärmshoppning, bungee jump och andra mer extrema sportutövningar.

Justin Bieber ska till exempel ha setts hoppa bungee jump i Nya Zeeland nyligen, en fartfylld aktivitet som även fotbollshunken David Beckham har setts ägna sig åt och både filmstjärnan Vince Vaughn och brittiska glamourmodellen Katie Price sägs gilla fallskärmshoppning. Detsamma sägs även gälla för skådisen Bill Murray. För många för att räkna är väl också de kändisar som gillar att köra snabba bilar. Rapparen Missy Elliot sägs samla på snabba bilar, varav åtminstone en lila Lamborghini. Även Michael Jordan, Kanye West och 50 Cent sägs ha en passion för snabba motorer.

Festa som en kändis

Många kändisar är också kända för att kunna festa hårt och länge. Bland dessa stenhårt partajande stjärnor kan nämnas Drake, Robin Thicke och Miley Cyrus. Paris Hilton och Lindsay Lohan sägs fortfarande vara Hollywoods okrönta partydrottningar.

Spela som en kändis

De kändisar och stjärnor som inte gillar att festa hårt, köra snabbt eller kasta sig ut för ett stup med eller utan fallskärm gillar inte allt för sällan att spela. Om det beror på spänningssökande eller för att de helt enkelt inte har lika mycket att förlora som vi vanliga dödliga Svenssons förtäljer inte historien, men både Pamela Anderson, Michael Jordan, 50 Cent och Charlie Sheen sägs uppskatta både poker, casinon och gammal hederlig vadslagning.

En sak har dock alla dessa storheter gemensamt: De söker alltid efter något utöver det vanliga och letar alltid efter nästa upplevelse och kick.